Nourished Journal

Wat geef je je moeder eigenlijk op Moederdag? (even iets anders dan bloemen)

Apr 24, 2024

Nourished, Nourished Nederland, Ere Perez, Sans [ceuticals], {SIMPLE as that}, sans ceuticals, simple as that, eco tan, face tan water, Activator 7 Oil, soapwalla, bondi wash, kester black, jack n jill, pure papaya, papaya, Biologi, Inika, Inika Organic,

Het is waar.

Moeders hebben de zwaarste baan op aarde. Moeder zijn is een onbetaalde baan, zonder weekends, vakanties, ziektedagen of overuren. Moederschap vereist dat een vrouw een ander menselijk wezen in zich creëert en laat groeien (de ongelooflijke capaciteit van het vrouwelijk lichaam verbaast me nog elke dag!), het resulteert in het krimpen van de grijze hersenmassa, het vereist de ontwikkeling van een extreem niveau van stressbestendigheid (zowel fysiek als emotioneel) en een geheel nieuwe tolerantie voor slechte geuren, rommel, schoonmaken, wassen en aanzienlijk minder slaap.

Gezien dit alles is het een verrassing dat moeders maar één speciale dag in het jaar krijgen voor erkenning en waardering. Wij vinden dat elke dag Moederdag zou moeten zijn! Dus laat dit jaar je moeder je diepe en blijvende dankbaarheid zien met iets meer dan een bos bloemen die onvermijdelijk verwelkt en sterft binnen 3-7 dagen nadat je ze hebt gegeven. We hebben een cadeaugids samengesteld met een aantal van de beste ideeën voor schone schoonheid en natuurlijk leven waarvan we WETEN dat je moeder ze geweldig zal vinden.

Aan alle moeders die er zijn... we groeten jullie! x



Onze top 5 clean & green cadeau-ideeën waar elke moeder dol op zal zijn!

Voor een geweldige huid

Geef het cadeau van hydratatie en voeding dat elke vrouw wil met dit opvallende Complexion Perfection Duo. Sans [ceuticals] brengt u de nieuwste generatie huidverzorging van wereldklasse. Wetenschappelijk geformuleerd om voedende omega's en ceramiden, hooggeconcentreerde vitamine A en UV-beschermend lychee-extract te leveren, het is alles wat ze nodig heeft voor een gladde, vollere en frisse huid.
Complexion Perfection Duo

Voor extra positieve energie tijdens haar self-care moment

Geef deze Moederdag het cadeau van stralende schoonheid en ontspanning met de Rozenkwarts Gua Sha van Retreatment Botanics. Deze huidverzorgingstool is gemaakt van 100% Rozenkwarts kristal en masseert de huid, verstevigt de gezichtsspieren en bevordert de bloedsomloop, lymfedrainage en ontgifting. Het is de perfecte aanvulling op elke huidverzorgingsroutine en versterkt zelfliefde en positieve energie bij elk gebruik. Verpakt in een elegante zwarte doos met een natuurlijk linnen zakje, is het een luxueus en praktisch cadeau waar je moeder dol op zal zijn. Trakteer haar deze Moederdag op de ultieme zelfzorgervaring.

Gua Sha Retreatment Botanics



Voor een warme knuffel

Voor een onvergetelijk moment van troost, ontdek de Kenkô Hugs - Body, Home & Linen Spray. Deze zachte mist omhult je met een harmonieuze warmte, als een liefdevolle omhelzing die je bijstaat tijdens alle fases van het moederschap. Of het nu gaat om de rustgevende geur tijdens de zwangerschap, de kalmerende aroma's tijdens de bevalling, of gewoon een moment van ontspanning in het drukke leven van een moeder, deze Hugs Spray biedt ondersteuning. Laat het haar herinneren om ook voor haarzelf te zorgen tijdens deze prachtige reis van het ouderschap.

Voor extra verzorging

Het Biologi BL Nourish Lip Serum zit boordevol fytonutriënten die roodheid tegengaan en ontstekingen kalmeren voor de gezondste lippen ooit. Gemaakt van 100% actieve Red Blood Finger Lime, een inheemse Australische woestijnvrucht die niet alleen heerlijk is in een gin & tonic, maar ook ongelooflijk voedzaam is! Elke vrouw zou blij zijn met deze must-have voor in haar handtas.

Lip Serum Biologi

Voor alles wat ze wil

Geef het cadeau van keuze met een Nourished cadeaubon. Want wie weet wat je schoonmoeder wil? Op deze manier zal ze voor altijd van je houden omdat ze haar droomcadeau krijgt (dat ze zelf kan kiezen, zodat jij geen stress meer hebt en jij alle lof kunt oogsten voor het beste Moederdagcadeau dat ze heeft gekregen! Geniaal.)

Ontdek meer opties voor schone & groene cadeaus bij Nourished

Vind hiernatuurlijke & milieuvriendelijke cadeaus